AKTUALNO
OSEBNA IZKAZNICA
ZAPOSLIMO


IZJAVA O ZASEBNOSTI PODJETJA REVIDIKUM D.O.O.


Cenjeni obiskovalci in uporabniki spletnega mesta Revidikum,

Družba REVIDIKUM d.o.o.se s to izjavo zavezuje, da bo spoštovala vašo zasebnost in varovala zaupnost vaših osebnih podatkov. Ta izjava opredeljuje našo politiko zasebnosti za zaščito osebnih podatkov obiskovalcev in uporabnikov našega spletnega mesta. Izjava obsega vrste podatkov, ki jih zbiramo, namene za katere se podatki uporabljajo ter načine in možnosti, ki so vam na voljo pri upravljanju vaših osebnih podatkov. Z uporabo našega spletnega mesta soglašate z načinom zbiranja, obdelovanja in uporabe pridobljenih podatkov kot so opisani v tej izjavi.

Spletne strani v okviru spletnega mesta Revidikum nimajo zaščitenega dostopa, zato jih lahko pregledujete brez podajanja svojih osebnih podatkov. Na določenih spletnih straneh vas kljub temu lahko pozovemo, da nam prostovoljno posredujete vaše osebne podatke zaradi prilagajanja storitev in izvedbe določenih postopkov. Osebni podatki in informacije, ki jih zbiramo lahko vključujejo:

  • kontaktne podatke: ime/naziv organizacije, elektronski naslov, poštni naslov, tel. številka itd.;
  • tehnične informacije, ki služijo prilagoditvi in podpori uporabe našega spletnega mesta;
  • informacije o naročilih in povpraševanju po naših storitvah;
  • informacije, ki nam jih posredujete ob prijavi na organizirane dogodke REVIDIKUM d.o.o.;
  • povratne informacije o našem spletnem mestu in storitvah.

Zbiramo lahko informacije o obiskih našega spletnega mesta in povezanih spletnih strani, povezavah, ki jih odpirate in drugih aktivnostih, ki jih izvajate na naši spletni strani. Zbiramo lahko tudi določene standardne informacije, ki jih vaš spletni brskalnik izmenja z obiskano spletno stranjo kot so podatki o vašem internetnem protokolu, vrsti spletnega brskalnika in operacijskega sistema, datumu in času obiska ter spletnih strani s katerih dostopate do našega spletnega mesta. Ob zahtevi za vnos osebnih podatkov imate možnost omejiti uporabo teh podatkov za določene namene. Prav tako lahko s pisno zahtevo kadar koli prekličete nadaljnjo obdelavo vaših osebnih podatkov ali pa se odjavite od prejemanja naših elektronskih sporočil.

Vaše osebne podatke in informacije bomo uporabljali za namene informiranja o naših storitvah, obveščanje o novostih v ponudbi, izvedbe vaših naročil in drugih zahtev ter zagotavljanja enostavnejše uporabe našega spletnega mesta. Pridobljeni kontaktni podatki nam bodo služili za vzpostavitev stika z uporabniki, odgovore na morebitna vprašanja, pošiljanje obvestil in oglasnega materiala. Zaupane osebne podatke bomo za namene trženja storitev uporabljali samo z vašo privolitvijo.

Zbranih podatkov ne bomo uporabljali za identifikacijo posameznega uporabnika. Spletno mesto Revidikum ne ustvarja povezav do specifičnih uporabnikov ali računalnikov.

Podatke, ki nam jih boste posredovali bomo skrbno varovali. Podjetje REVIDIKUM d.o.o. se zavezuje, da bo preprečilo vsakršen nepooblaščen dostop do teh podatkov, njihovo uporabo izven podjetja in razkrivanje podatkov tretjim osebam.

Podjetje REVIDIKUM d.o.o. brez vašega dovoljenja ne bo posredovalo ali prodajalo vaših osebnih podatkov in informacij tretjim osebam. Pravico do razkrivanja vaših osebnih podatkov si pridržujemo le v primerih, ko je to nujno potrebno zaradi zagotavljanja skladnosti z zakonodajo, v sodnih postopkih ali za zaščito naših pravic in interesov.

V primerih, ko je za sodelovanje s poslovnimi partnerji ali pogodbenimi izvajalci posredovanje vaših osebnih podatkov neobhodno potrebno za nemoteno izvajanje storitev, vas bomo za to predhodno zaprosili za dovoljenje.

Naše spletno mesto lahko vsebujejo povezave do spletnih strani naših poslovnih partnerjev, vladnih organizacij in publikacij. V podjetju REVIDIKUM d.o.o. težimo k temu, da bi na naših spletnih straneh objavljali samo povezave do spletnih mest, ki zasledujejo visoke standarde spoštovanja zasebnosti obiskovalcev in uporabnikov spletnih strani. Podjetje REVIDIKUM d.o.o. ne odgovarja za politike zasebnosti, varnost in spletne vsebine drugih spletnih mest.

Družba REVIDIKUM d.o.o. si pridržuje pravico spreminjati to izjavo o zasebnosti. Ob posodobitvi bomo popravili datum zadnje posodobitve na vrhu izjave o zasebnosti. O morebitnih posodobitvah in spremenjenih okoliščinah, ki bi razširile možnosti izmenjave ali uporabe vaših osebnih podatkov, katere v času pridobivanja podatkov niso bile zajete v izjavi o zasebnosti, vas bomo pravočasno obvestili in vas po potrebi prosili za dovoljenje za spremenjeno uporabo vaših podatkov.

V primeru vprašanj glede naše politike zasebnosti ali upravljanja z vašimi osebnimi podatki, nam to prosimo sporočite. Na vaša vprašanja se bomo odzvali v najkrajšem možnem času in si prizadevali poiskati za vas najprimernejšo rešitev.

Zahvaljujemo se vam za obisk.

Dobrodošli na spletnem mestu Revidikum.

REVIDIKUM d.o.o.

REVIDIKUM D.O.O.

notranja revizija, računovodstvo, svetovanje, izobraževanje

TPC Murgle, Cesta v Mestni log 55, 1000 Ljubljana
Tel.: 01/620 00 55
GSM: 031/65 43 67
Fax: 01/620 00 56

E-mail:info@revidikum.si
irena.kumse@revidikum.si


POVEZAVE

storitve
storitve
društvo
SURS
Portal javnih naročil
ESS
e-uprava
AJPES
e-davki
e-VEM
Uradni list RS
Banka Slovenije
Finančna uprava RS
SIR